Bericht van het bestuur


 Pieteke van Weperen    03 mrt. 2022 : 21:35
 bestuur    Algemeen

Beeldmerk.png

Lees hier meer over de overgang van tijdschrift naar maandelijkse nieuwsbrief en over de komende studiedag.

Beste leden van de studiegroep, 

Jullie hebben al enige tijd niets vernomen van het bestuur van onze studiegroep en het lijkt erop dat we inactief zijn geweest maar niets is minder waar. . Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een soepele overgang van tijdschrift naar maandelijkse nieuwsbrief. Daarnaast zijn we bezig met de organisatie van een studiedag voor de doelgroep Kinderen op 26 maart a.s. 

Keypoint Website

Wat is er veranderd ? In plaats van 3 x per jaar een Keypoint uit te brengen, willen we maandelijks een nieuw artikel of interview op de website te plaatsen. De aankondiging wordt jullie per email toegezonden. Jullie kunnen dan doorklikken naar de digitale versie op de website. Wij denken dat deze opzet beter aansluit bij de behoefte van de leden. 
De website zal ook een verandering ondergaan. De webmaster is bezig de website hiervoor aan te passen. De feitelijke omzetting kan pas gebeuren als de inschrijving voor de studiedag voor de doelgroep Kinderen gesloten is. 

De eerstvolgende studiedag is 26 maart a.s. en heeft als titel : “ 'Hoe handig kan het zijn”.
Op deze dag komt de arm-handfunctie in vele facetten aan de orde. Het uitgebreide programma is op de website te vinden.  Ook voor fysiotherapeuten die met volwassenen werken is dit een interessant onderwerp. De studiedag vindt plaats in het St. Antoniusziekenhuis te Woerden. Er zijn nog steeds plaatsen beschikbaar, dus aarzel niet en schrijf je snel in ! De kosten zijn 35 euro en hierin zijn inbegrepen diverse interessante sprekers en een lunch.

 

Programma

Inschrijven Studiedag Wel eerst even inloggen...

 

 

Bestuur studiegroep Neurorevalidatie-Keypoint

 
Gerelateerd


Nieuwscategorieën

 

0 Reacties