Wie heeft nog oude Keypoints (op zolder) liggen???


 Pieteke van Weperen    28 apr. 2021 : 21:05

logo_keypoint.png

De studiegroep Neurorevalidatie/Keypoint bestaat ruim 60-jaar en heeft al deze jaren met haar leden gecommuniceerd middels haar blad, met daarin wetenschappelijke artikelen, presentaties van studiedagen, zowel op het gebied van de volwassenen als kinderen.

De studiegroep Neurorevalidatie/Keypoint bestaat ruim 60-jaar en heeft al deze jaren met haar leden gecommuniceerd middels haar blad, met daarin wetenschappelijke artikelen, presentaties van studiedagen, zowel op het gebied van de volwassenen als kinderen. De meeste artikelen stonden in het teken van de ontwikkelingen die hebben geleid tot de neurorevalidatie van nu.

 

Bij de stichting Geschiedenis Fysiotherapie is geïnformeerd naar welke jaargangen in het archief in Urk aanwezig zijn en dat blijken de jaren 1978 – 2015 te zijn.

Hoogste tijd nu dit jaar het laatste maal het blad Keypoint verschijnt te vragen welk lid nog Keypoints heeft van voor 1978? (Het zou in principe de jaren 1959 – 1978 betreffen).

Als dat zo is wil de studiegroep deze exemplaren graag aanbieden aan het archief in Urk.

 

Neem daartoe s.v.p. contact op met Thérèse Hanssen, secretaris van de studiegroep. Met vriendelijke dank. Namens het bestuur.
Gerelateerd


Nieuwscategorieën

 

0 Reacties