Zomereditie Keypoint is uit!


 Beheerder    14 jul. 2019 : 11:15

logo_keypoint.png

Vanaf vandaag is de keypoint zomer 2019 beschikbaar om op te halen van deze website!

Beste leden,

De zomer en de daarbij horende zomervakantie is in zicht of misschien zelfs al begonnen. Tijdens deze zomerperiode kun je nu genieten van onze zomereditie van het keypoint tijdschrift.
Met daarin veel aandacht voor ons lustrumcongres op 5 oktober 2019. Daarnaast komen ook de volgende onderwerpen aan bod:

- de oratie van onze voorzitter Jaap Buurke

- telemonitoring voor betere zorg binnen het ALS centrum

- bepalen van arm/handfunctie (stroke arm activity) na een CVA

Wij wensen je veel leesplezier, een fijne zomer en hopelijk tot ziens op het lustrumcongres!


Namens het bestuur;

Tjarda Sijtsma

 

Haal de nieuwe Keypoint hier op!

Keypoint is het ledenblad van de Studiegroep Neurorevalidatie, voorheen Neuro Developmental Treatment (N.D.T.). De Studiegroep stelt zich ten doel de ontwikkelingen  op het gebied van de neurorevalidatie van kinderen  en volwassenen zo nauwkeurig mogelijk te volgen en  uit te dragen, zodat kennis van en inzichten in de  diagnostiek en behandeling kunnen worden uitgewisseld.

Hiertoe worden tweemaal per jaar studiedagen  georganiseerd, en wordt driemaal per jaar een  ledencontactblad Keypoint uitgegeven. Lid van de Studiegroep kunnen worden artsen, fysio-  therapeuten, logopedisten, ergotherapeuten en verpleegkundigen van niveau 4 of 5, die na hun basisopleiding tenminste een aanvullende cursus van meer  dan drie dagen op het gebied van neurorevalidatie hebben gevolgd.
Gerelateerd


Nieuwscategorieën